Bokhuset.no


 Sponsored links
            Bokhuset.no
 Sponsored links
Price:
Free
Category:
Developer/Website:
Bold Innovation Group Ltd /
Requirements:
x86, x64, ARM
Age:
Age rating: 12+
Release Notes:
Download
Publisher`s description - Bokhuset.no

 Sponsored links
Bokhuset.no er en stor bruktbokhandel med over 30 års erfaring. Vi har butikk i Hamar, men har tilbudt brukte bøker til salgs over nett i lang tid, til bare en brøkdel av prisen. Selv om vi har flere eksklusive bøker med stor samleverdi, spesialiserer vi oss på nyere brukte bøker, som har høy leseverdi. Våre bøker er alltid av høy kvalitet, da vi har streng kontroll på hvilke brukte bøker vi kjøper inn. Er du ikke fornøyd med varen, gir vi deg pengene tilbake!

Nå tilbyr vi en ny og spennende måte å få tilgang til våre produkter på gjennom vår nye Windows 8 App. Du vil finne de samme varene her som på bokhuset.no, men med en forbedret brukeropplevelse. Gjennom Bokhuset.no's Windows 8 App er du alltid bare ett klikk unna en ny bruktbok.

Husk at vi i tillegg til alle bøkene som er registrert og lagt ut på internett har vi flere titalls tusen uregistrerte pocketbøker. I tillegg til bøkene våre har vi masse filmer, musikk og spill. Ring oss gjerne på 45 90 47 30, eller send en e-post til post@bokhuset.no for å sjekke om vi kan ha boken du leter etter.

Feature:
  • Søke og bla gjennom vårt varelager
 
 
Screenshots Bokhuset.no

Bokhuset.no
Bokhuset.no



See More Apps ... - like Bokhuset.no
حراج

حراج
Jim Tidwell Ford

Jim Tidwell Ford
DailyDeals EvT

DailyDeals EvT
Shamaley Buick GMC

Shamaley Buick GMC
DeviceComp

DeviceComp
Bokhuset.no

Bokhuset.no